vineri, 27 iulie 2012

Detoxifierea

Dieta de detoxifierea organismului propusa de Martha Vineyard, conform careia se pot pierd aproximativ 10 kilograme in 21 de zile, nu este o dieta traditionala si rigida, ci trebuie privita mai degraba ca un program complex al carui scop este sa curete organismul de toxine si sa determine in acelasi timp o pierdere ponderala impresionanta intr-un timp relativ scurt. 

Este foarte important sa intelegi mecanismul acumularii toxinelor si efectele negative ale acestui fenomen pe care este greu sa-l evitam.
Mediul in care traim este supraincarcat de substante toxice care patrund in organism prin aerul inspirat, prin mancare si apa.  
Consumă cât mai multe alimente crude. Fructele şi legumele crude conţin enzime şi vitamine care sunt distruse prin fierbere. Ideal ar fi să le găteşti cât mai puţin posibil sau chiar deloc. În această perioadă, este indicat să consumi cât mai multe sucuri din fructe şi din legume.

Colonul este organul cheie al sistemului digestiv in detoxifierea organismului. Colonul are si un rol important in absorbtia fluidelor si a vitaminelor esentiale. “Intoxicarea” intestinului gros influenteaza multe organe generind diverse probleme de sanatate: afectiuni ale stomacului, afectiuni tiroidiene, hepatice, afectiuni cardiace, pulmonare, afectiuni renale, afectiuni ale vezicii urinare si ale prostatei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu