sâmbătă, 27 octombrie 2012

Grasimea abdominala

Un abdomen plat este visul oricarui adult. Persoanele de varsta medie care fie au fostinsarcinate, fie s-au indulcit cu prea multa mancare sau cu o bere in plus, acum trebuie sa dea jos cateva kilograme, in special la nivelul abdomenului. 

Multi doctori iti vor spune ca cea mai buna atitudine pentru a evita un atac de cord, este diminuarea nivelului colesterolului. Ceea ce nu se spune insa este faptul ca analizele de rutina identifica mai putin de jumatate dintre pacientii cu risc crescut, si de aceea nu ar trebui sa va mire daca auziti ca cineva avea analizele in regula si peste putin timp a facut un infarct de miocard.


Bun, deci daca aceasta grasime in exces pune probleme sanatatii, atunci trebuie sa existe o cale sa ne descotorosim de ea...

Cand consumi alimente bogate in calorii, zona in care se depun cel mai repede grasimile este abdomenul.
Cea mai buna modalitate de a elimina grasimea abdominala este de a face exercitii de tonifiere a musculaturii. Abdomenele sunt cunoscute pentru beneficiile pe care le au asupra colaceilor.
Insa, chiar daca faci miscare, este indicat sa arunci o privire asupra alimentatiei de zi cu zi.  Consumul in exces de carbohidrati rafinati creşte nivelul zahărului în sange, contribuind la acumularea mai multor calorii care se depun în jurul taliei. Asadar, ai grija ce alimente consumi, intrucat majoritatea alimentelor sunt bogate în zaharuri.
Desi traditional se afirma ca cea mai buna metoda de eliminare a excesului adipos este efortul fizic aerob, exista din ce in ce mai multe studii care arata ca o combinatie intre exercitiile de forta si cele aerobe confera un nivel mai crescut de eficienta.

In concluzie, daca doresti sa slabesti si sa scapati mai repede si mai eficient de excesul de grasime abdominala (dar este valabil pentru tesutul adipos de pe intreg corpul), adoptati un program de antrenament combinat, alternand sedinte de efort aerob, cu sedinte de antrenament cu greutati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu