joi, 27 septembrie 2012

Avantajele mersului pe jos

Să fii activ nu înseamnă neapărat abonament la sala de gimnastică. Când vine vorba de slăbit, orice fel de mişcare contează. Există multe metode prin care poţi scăpa de calorii.
Mersul pe jos este un exercitiu bland cu impact redus care scade tensiunea arteriala si reduce nivelul ridicat de calorii, doua chestiuni ce contribuie la afectiunile de inima.
care va poate mentine atat conditia fizica, dar si sanatatea. Mersul pe jos este o forma de activitate fizica accesibila tuturor. Este sigur, simplu si nu are nevoie de practica, iar beneficiile pentru sanatate sunt numeroase.Renunţă la mijloacele de transport, atât cât îţi permite timpul, şi grăbeşte pasul. 20 de minute de mers vioi te ajută să scapi de 150 de calorii şi să-ţi păstrezi inima sănătoasă. 
Renunţă la lift. Şi ce dacă stai la etajul 6? Alege scările. Nu numai că vei arde calorii şi îţi vei întări musculatura, dar şi beneficiile pentru sănătate vor fi numeroase. Vei scăpa de 150 de calorii în aproximativ 20 de minute de urcat scările.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu