vineri, 5 octombrie 2012

Balonarea

Momentul în care observi ca abia mai încapi în fusta sau pantalonii pregătiţi pentru o seară specială este momentul în care accepţi că balonarea începe sa-ti afecteze negativ viata si aceasta problema se poate rezolva cu un colon curat

Cand balonarea este o problemă de care te lovesti frecvent, modifica-ţi alimentaţia pentru a observa dacă simptomele se datorează dietei tale.
  
Balonarea: acumularea de gaze in stomac si intestine.
Atunci cand gazele intestinale nu sunt eliminate prin eructatii sau flatulenta, ele se pot acumula in stomac sau intestin, rezultand marirea in volum a abdomenului. Balonarea este adesea insotita de dureri abdominale - de intensitate mica sau severa.

Mancarurile prajite, cele foarte sărate, alături de băuturile acidulate, indiferent dacă sunt dulci sau alcoolice contribuie semnificativ la balonare, la fel ca şi îndulcitorii artificiali, în special xylitolul, ingredient folosit de cele mai multe mărci de gumă de mestecat fără zahăr.

La spectrul odpus, alimentele bogate in potasiu conţin de obicei şi un aminoacid diuretic. Mănâncă mai multe banane, pepene galben, mango, spanac, roşii, nuci şi sparanghel.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu